Testimonials:

Music Producer:

“NEWS viert 20-jarig bestaan in Malta. 20 jaar als een indie actief zijn in de muziekindustrie is een mijlpaal. Om dit momentum te vieren vertrok het voltallige personeel van NEWS, 21 personen, naar Malta – onbekend, maar achteraf bekeken zeker niet minder onbemind. In nauwe samenwerking met My Incentive werd een 3-daags schema uitgewerkt met een diversiteit van leuke activiteiten (speedboottocht, treasure hunt met jeeps,…) en dito ontspanning (oa de zwempartij in de Blue Lagoon zal memorabel blijven). Voorbereiden op papier is 1 ding, wij keken vooral uit naar de praktische uitwerking. En we kunnen maar 1 besluit trekken: My Incentive is een organisatie aan wie je met gerust gemoed zulke opdrachten kan toevertrouwen.
We blikken terug op een zeer geslaagd 3-daags avontuur: van ‘s morgens tot ‘s avonds stonden de medewerkers paraat, de activiteiten waren heel goed georganiseerd. Tegelijkertijd bleef de agenda makkelijk aanpasbaar ifv weersomstandigheden of simpelweg omdat de avondactiviteiten wat te lang waren uitgelopen…
My Incentive, een dikke pluim vanwege NEWS!”

President’s Club IT bedrijf:

“Onze President’s Club voor 50 personen naar Barcelona is dankzij MyIncentive een ontzettend strak georganiseerd, gevarieerd event geworden, waarbij we de deelnemers precies het ‘Wow!-gevoel hebben kunnen meegeven, dat we voor ogen hadden. Door Jolijn’s oog voor detail en efficiente opvolging waren de 3 dagen in Barcelona gevuld met uiteenlopende activiteiten die naadloos op elkaar aansloten, alle extraatjes in het hotel gaven de deelnemers het idee dat er een compleet team van mensen mee bezig was geweest. Verder waren we erg gecharmeerd van de open boekhouding die Jolijn met ons deelde, het gaf ons heel veel vertrouwen. Ontzettend bedankt Jolijn!”

Incentive weekend Barcelona voor een hardware company:

“Toen ik gevraagd werd om een incentive naar Barcelona te organiseren, heb ik 3 verschillende bureaus benaderd (2 in Nederland, 1 in Spanje). My Incentive sprong er gelijk uit. Jolijn heeft veel creatieve ideeĆ«n, denkt in alle stadia van de reis goed mee en is zeer strak in de navolging. Alle voorbereidingen verliepen zeer gestructureerd en ter plekke werden we goed opgevangen door haar agente. Het weekend was fantastisch en iedereen was erg enthousiast over de organisatie! My Incentive, bedankt voor de goede zorgen!”

Reis voor commissarissen en bestuursleden van een bank:

“Toen ik een incentive wilde organiseren, heb ik twee bureaus aangeschreven. My Incentive blonk uit in de creativiteit van het programa. Dit opgeteld bij de goede ervaringen die ik zelf al drie keer heb gehad als deelnemer van een My Incentive reis, heb ik gekozen om met dit bureau op reis te gaan. Ik werd positief verrast door de gestructureerde manier van werken tijdens de voorbereidingen. Ook tijdens de reis werd iedereen compleet ontzorgd. We hadden een geweldige gids, de programma-onderdelen liepen naadloos in elkaar over en alles was tip-top geregeld. Ik kijk terug op een bijzondere tijd in Budapest. My Incentive, bedankt!”

Dealer Incentive voor een automotive bedrijf:

“Nogmaals onze dank voor jullie professionele werkwijze! Dit geeft ons veel vertrouwen in nieuw op te zetten campagnes/trips.”

Incentive reis Malta voor een software bedrijf:

“We zijn gisteren teruggekomen van een fantastisch verblijf op Malta. De hele groep was zeer enthousiast, alles was perfect geregeld, prima hotel, programma klopte tot in detail!!
Ook het contact met de lokale vertegenwoordiging was zeer goed en zeer aangenaam. De activiteiten, zeker ook de culturele, vielen erg in de smaak. Een echte topper was de tocht naar Gozo met de speedboot !! Wat een sensatie met 450 pk ! Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie coƶrdinatie en organisatie.”

Personeelsevenement in Muiden voor een communicatie bureau:

“Wij willen jullie graag bedanken voor het feit dat wij een heerlijke dag hebben gehad! Iedereen was en is nog steeds super enthousiast. Natuurlijk maakte het weer ook een hoop goed, maar alles bij elkaar was het een fantastische dag.”

Motivatiereis Fins Lapland voor een drankengigant:

“Dank voor jullie organisatie..was helemaal top geregeld!!”

Teambuildingsdagen in Maastricht:

“Afgelopen donderdag en vrijdag waren zeer geslaagd en iedereen is erg enthousiast erover.
Nogmaals bedankt voor alles.”

Incentive reis voor een belastingadviseur:

“Nogmaals onwijs bedankt, het was allemaal super geregeld, onze complimenten!

Motivatiereis voor een communicatie bureau:

“Als er volgend jaar een reisje op het programma staat, laten we jullie zeker iets weten. De manier waarop jullie ons uit de nood geholpen hebben met de staking van Aviapartners dat uiteindelijk de annulatie van onze vlucht tot gevolg had werd enorm gewaardeerd. Op een professionele manier en heel vlot opgelost. Nogmaals dank!”