Wat doet MyIncentive?

Als incentive marketing bureau organiseert MyIncentive B.V. incentive reizen, bedrijfsuitjes en bedrijfsevenementen. Bestemmingen variëren van Maastricht tot Tokyo, MyIncentive B.V. is wereldwijd actief. Door uw relaties en/of werknemers een unieke beleving te geven en hen steeds weer te verrassen met een anders-dan-anders programma, brengt MyIncentive B.V. uw mensen in beroering en beweging. Het resultaat: grotere motivatie, meer loyaliteit en betere resultaten.

Snel en eenvoudig uw reisprogramma of arrangement samenstellen met volledig inzicht in prijzen en mogelijkheden. Dat is MyIncentive. Onze werkwijze kenmerkt zich door keuzevrijheid en transparantie: met een offerte van MyIncentive B.V. ontvangt u een overzicht van programma mogelijkheden en bijbehorende prijzen voor de door u gewenste bestemming(en). Vervolgens kunt u zelf uw arrangement of reis samenstellen: uw incentive.

Vindt u het moeilijk om een keuze uit bestemmingen en/of programma mogelijkheden te maken, dan adviseren wij u graag (tip: laat u vast inspireren door onze Aanbod pagina). Na de oriëntatiefase neemt MyIncentive B.V. een actieve adviesrol in en staat zij garant voor een perfect georganiseerde incentive reis of bedrijfsevenement. Direct vanaf het begin wordt er één Account Manager aangewezen, die gedurende het gehele traject uw project persoonlijk zal coördineren en begeleiden.

test