Verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

MyIncentive B.V. beschikt als een van de weinige incentive bureaus over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze is afgesloten bij KLAP.

Reisverzekering

Wanneer u een reis organiseert voor uw personeel of zakenrelaties dan adviseren wij u een reisverzekering af te sluiten. U bent als bedrijf verantwoordelijk voor de deelnemers die u uitnodigt op de reis of het evenement.

U kunt ervoor kiezen een annuleringsverzekering af te sluiten voor uw reis. Wanneer de reis geannuleerd dient te worden dan dekt de reguliere annuleringsverzekering de hoogte van de reissom van de deelnemer die door omstandigheden niet kan deelnemen. Ook kan het voorkomen dat tijdens de reis een deel van de reis geannuleerd dient te worden door omstandigheden.

Garantiefonds GGTO

MyIncentive B.V. is deelnemer van de stichting Garantiefonds GGTO.

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per 10.000,- reissom in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.stichting-GGTO.nl .

Garantieregeling Garantiefond GGTO uitleg

De garantiedekking is uitsluitend van toepassing op pakketreizen en niet van toepassing op losse reisdiensten. De garantie heeft een dekking van maximaal. 37.500 EURO. Bij wederverkoop is garantie niet van toepassing.

WKR

Via de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever onbelaste vergoedingen aan uw werknemers geven.

Vrije ruimte werkkostenregeling
U mag onbelast vergoedingen geven als het totale bedrag onder 1,2% blijft van de loonsom van al uw medewerkers samen. Dit is de vrije ruimte. Komt het bedrag van de vergoedingen boven die grens? Dan moet u over dat extra bedrag 80% belasting betalen. Er gelden geen voorwaarden voor de bestedingen binnen de vrije ruimte.

test